Välkommen att ta ditt mc kort hos oss

Välkommen på återträff!

Vi träffas, kör lite övningar, äter korv och fikar tillsammans!

Precis som tidigare år, skänker vi avgiften till kvinnojouren Olivia i Alingsås, genom att varje deltagare swishar en valfri summa till 123 350 83 14.

 

Plats: Vårgårda Flygfält

När: måndag 25 april kl. 17:30- ca. 19:30

 

Kom med egen hoj och utrustning.

ev. kan det finnas mc till uthyrning, hör av dig om du behöver hyra!

Vi behöver din anmälan senast 21/4

info@bergmanstrafikskola.se

 

Varmt välkommen!

Johan, Markus och Jessica

Våra paket är förenade med villkor; Paketet ska vara utnyttjat inom 6 månader fr.o.m inköpsdatumet 

Drömmer du om att glida fram på en härligt kurvig väg med din nya motorcykel? Trött på trängselskatten? Då har du kommit rätt! Oavsett om du behöver körkort för lätt, begränsad eller tung mc så kan vi hjälpa dig.

Vi erbjuder även intensivutbildning. Klicka här för mer information

Så här jobbar vi på trafikskolan

Alla våra utbildningslektioner är 120 minuter långa. För dig som kund innebär det att undervisningen blir mer effektiv,  du kommer att besöka oss färre gånger och därmed mindre bortfall från arbetet än om du skulle ta enkla utbildningslektioner á 55min.

Du kan boka dina utbildningslektioner på två olika sätt hos oss:

  • 1 lärare 2 elever.
    (Grupplektion) En elev kör och den andra eleven åker tillsammans med läraren, vi skiftar förare efter halva tiden. Den som åker med läraren har möjlighet att dra nytta av hur läraren agerar i olika trafiksituationer och kan lättare ta in intryck och kommentarer. Detta leder även till mer utbildningstid vid det aktuella övningsområdet till en lägre kostnad för dig som elev, vilket gör att du utvecklas mer för varje lektion. Väljer du att köra en grupplektion får du 25% rabatt vilket innebär att du betalar endast för 90 av den 120 minuter långa utbildningslektionen.
  • 1 lärare 1 elev
    Vi kallar det PT-lektion (personlig trafiklärare), du betalar för alla minuter av din utbildningstid.

Våra utbildningslektioner är:

Manöverlektion

För dig som är nyinskriven elev eller nybörjare och skall ta din första lektion börjar vi alltid med att jobba på vår manöverplan där du i lugn och ro får bekanta dig med motorcykeln och få verktyg av din lärare så att du blir en trygg och säker förare. Som motorcyklist är det viktigt att ha rätt grundbeteende i hur man hanterar en motorcykel. T.ex. gasa, bromsa, styra och växla i olika hastigheter. Under dessa lektioner övar vi också på Trafikverkets provbanor, men det förutsätter såklart att du känner dig förtrogen med att hantera motorcykeln under olika förhållanden. När du känner dig trygg med din manövrering är det dags för våra trafiklektioner, Stadstrafik och Landsväg.

Stadstrafik och Landsväg.

För att kunna ge dig som elev en effektivare utbildning både kostnadsmässigt och pedagogiskt är vi ute med två elever samtidigt i trafiken även på de här momenten. Du får två timmar utbildning men betalar endast för 90min! Självklart kan du även boka en PT lektion (personlig trafiklärare) på det här momenten.

Vi jobbar med ett av marknadens bästa intercomsystem vilket ger oss möjligheten att koppla upp flera elever på samma kanal och samtal.
Hjälm tillhandahåller trafikskolan och ingår i lektionspriset.

Vägen till ditt körkort

Skicka in din anmälan till oss