Ta MC körkortet på ett effektivt sätt

Med vår helhetslösning fokuserar du endast på körkortet under en kort period. Lösningen passar bra för dig som kommer från en annan ort, har semester etc. Vi ser även att du har kört en hel del motorcykel sedan tidigare. Intensivveckan är inget för nybörjaren!

Intensivveckan genomförs alltid i grupp och därmed får du 22% rabatt på din kurs. Självklart kan du även boka intensivveckan med en PT (personlig trafiklärare) men då till ordinarie priser.

Du får ett fast schema med körning, teorilektioner och riskutbildningarna 1 och 2. Det kan därför vara svårt att kombinera denna vecka med något annat.

Erbjudandet är ingen garanti för körkort. Inlärning är individuell. Resultatet i slutet av veckan kan därför variera mellan deltagare. Teori och körprov kan inte garanteras då vi inte har inverkan på Trafikverkets tider.

Intensivveckan kan genomförs enskilt eller med upp till 4 elever samtidigt. Det innebär att du som elev sitter en del av lektionen bak på lärarens mc och kan ta del av intryck och kommentarer från lektionen för att få en effektiv och lärorik utbildning.

Exempel på Intensivveckans upplägg:

Detta ingår:

  • Syntest
  • Inskrivning, digitalt teorimaterial
  • 12st körlektioner a´55min
  • Riskutbildning del 1 & 2 (Läs mer här)
  • MC och fullgod mc-klädsel

Avgifter till Transportstyrelsen samt Trafikverket tillkommer!

Vid bokning betalas 20%, du får då tillgång till de teoretiska delarna av utbildningen. Resterande kostnad betalas senast 10 dagar innan kursstart. 
Eventuell resa och logi bekostas av deltagaren. 

Skicka in en intresseanmälan till oss